לחם אינג'רה
סוג המתכון:
מאפים, שונות
בעל המתכון:
הגולש/ת אסנת ואבי עסור
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 קילו קמח לבן של אסם
80 עד 100 גרם שמרים
אופן ההכנה:
  1. שפוך את השמרים לתוך 1/2 כוס מים פושרים. תן לשמרים לתפוח.
  2. הוסף מים (פושרים בלבד) לקמח בקערה גדולה, כל פעם ספל אחד וערבב עד שהתערובת היא בטקסטורה המתאימה, כלומר, לא יותר מדי נוזלית ולא יותר מדי עבה.
  3. הוסף את תערובת השמרים לעיסה, ערבב עד שהיא חלקה וכסה.
  4. שמור במקום חמים מכוסה עם מגבת ומכסה.
  5. חכה 6 עד 7 שעות או כל הלילה.
  6. טגן במחבת טפלון חם על אש חמה עד שהתחתית מוכנה והחלק העליון רך וספוגי.
שלח לחבר הדפס מתכון