אינדירה ספיישל ל- 4 סועדים
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת אינדירה
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
800 גרם חזה עוף חתוך לחתיכות חבות

למרינדה:
1 גביע שמנת צמחית או שמנת 32%
4 יח' ציפורן
2 כפות גראם מסאלה
200 גרם אגוזי קשיו טחונים למחית
מלח, פלפל לבן

לרוטב קשיו:
יתרת המרינדה
100 גרם מחית קשיו
1 כפית ג'ינג'ר טחון טרי
2 כפיות שום כתוש
50 גרם מרגרינה או חמאה
1/2 כוס מים
פלפל לבן ומלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. להשרות את העוף במרינדה במקרר 24 שעות.
  2. להוציא מהמרינדה ולצלות את נתחי העוף בגריל עד שהם עשויים למחצה.
  3. מוסיפים ליתרת המרינדה את שאר מרכיבי הרוטב ומחממים בווק עד רתיחה. מוסיפים את נתחי העוף ומבשלים יחד כ- 5 דקות.
  4. להסמיך את הרוטב עם קורנפלור (או ע"י צמצום).
הערות והמלצות:
אופן ההגשה:
לקשט באגוזי קשיו שלמים ודובדבנים מסוכרים
שלח לחבר הדפס מתכון