פטריות חמות
סוג המתכון:
תוספות
בעל המתכון:
מסעדת אלגונקווין
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1/2 ק"ג פטריות
1/2 בקבוק יין לבן יבש
2 כפות אבקת מרק עוף
2-3 כפות מיץ לימון
3/4 כוס משן זית
2 שיני שום כתושות
מעט צ'ילי יבש
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה:
  1. שוטפים את הפטריות וחוצים לאורך. שמים בסיר גדול עם שאר החומרים ומביאים לרתחיה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דק'.
  2. מוציאים את הפטריות בכף מחוררת.
  3. ממשיכים לבשל את הרוטב שנותר בסיר עד שיצטמצם לחצי, כ-6 דקות על אש בינונית.
  4. מסירים מהאש וממליחים במידת הצורך.
  5. מקררים מעט בסיר ויוצקים על הפטריות.
שלח לחבר הדפס מתכון