אצבעות שוקולד חמות
סוג המתכון:
מתכוני ילדים, קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת בזילי.קום - פלורנטין
כשר:
כן
זמן הכנה:
רבע שעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
פרוסת בצק למלוואח (עלים)
4 כפות שוקולד נוטלה
1 כף קוקוס טחון
1 כף אגוזי מלך טחונים
אופן ההכנה:
  1. 1. מותחים את הבצק של המלוואח עד לקבלת צורה ארוכה וצרה ומורחים את השוקולד באופן אחיד.
  2. 2. מפזרים את הקוקוס והבוטנים.
  3. 3. מגלגלים לצורת אצבע ארוכה.
  4. אופים בתנור (בחום 200 מעלות) במשך 7 דקות.
  5. 4. מגישים עם סירופ שוקולד, חתיכות בננה וקוקוס.
שלח לחבר הדפס מתכון