פסטה ביתית
סוג המתכון:
פסטות
בעל המתכון:
השף שבי בכר
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
500 גרם קמח דורום
6 ביצים
1 כף שמן זית
כפית מלח
מספר טיפות מים מים
לבצק ירוק מוסיפים לחומרי הבצק 300 גרם תרד חלוט, סחוט וקצוץ, במקום 3 הביצים.
לבצק סגול מוסיפים לחומרי הבצק 200 גרם סלק מבושל טחון ומסונן, במקום 3 הביצים.
אופן ההכנה:
  1. שמים במעבד מזון או בקערה את כל החומרים (את המים מוסיפים בהדרגה) ולשים עד לקבלת בצק אחיד והומוגני.
  2. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.
  3. משטחים כמה שיותר את הבצק על משטח, או משתמשים במכונת פסטה (מומלץ).
שלח לחבר הדפס מתכון