עוגת גבינה שכבות
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת אדווה גבאי
כשר:
כן
זמן הכנה:
חצי שעה
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
עוגה בקוטר 26
מרכיבים:
300 גרם ביסקוויטים פתיבר
750גרם גבינה לבנה
4 שמנת רגילה
חצי מרגרינה
3ביצים
1וחצי כוסות סוכר
שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינג וניל
אופן ההכנה:
  1. מפוררים ביקוויטים טוב טוב לפירורי קוסקוס
  2. לוקחים את המרגרינה ולשים אם הפירורים מסדרים בתבנית
  3. לוקחים 3 חלבונים ומקציפים אם חצי כוס סוכר
  4. לוקחים את הגבינה והקצף שהקצפנו מראש ומערבבים בעטיפה כולל הצהוב של הביצה וכולל רבע כוס סוכר
  5. שמים תערובת זו על התחתית שהכנו
  6. מחממים תנור ל190 ואופים ב160 25 דקות ומוצאים בזהירות
  7. לוקחים 4 שמנת ואת הסוכר שנותר מערבבים יחד ושופכים על העוגה כף אחר כף בעדינות ואופים לעוד 15 דקות
  8. מכבים את התנור ונותנים לעוגה להתקרר יחד עם התנור
  9. מכניסים למקרר ללילה ולמחרת עושים ציפוי קצפת על ידי הקצפה במיקסר ואז מעבירים סכין על שוליי התבנית ומשחררים את העוגה ולמקרר
הערות והמלצות:
עוגה זו היא מאוד טעימה ואם תקשיבו לכל ההוראות והשלבים היא תצא מדהימה היא מיוחדת וחגיגית
שלח לחבר הדפס מתכון