חזה עוף במילוי כבדי פרגית מהמעשנת
סוג המתכון:
בשרים, תבשילים
בעל המתכון:
מסעדת "רוברג"
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
החומרים ל -4 סועדים:

4 חצאי חזות של עוף צעיר עם העור ועם כיס
8 כבדי פרגית מוכשרים חתוכים לקוביות
2 כפות שטוחות מיונז
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. המילוי: לערבב בעדינות את הכבד עם מלח גס ,פלפל גרוס ומיונז
  3. להכניס את המילוי לכיס שבחזה
  4. להדק בעדינות
  5. לתבל במלח גס ובפלפל גרוס ולהכניס למעשנת
  6. לחתוך לפרוסות ולהוסיף מלמעלה מעט סילאן ומעט טריאקי
  7. **ניתן לצלות בתנור ללא מעשנת
  8. לחמם את התנור מראש ל כ-220 מעלות
  9. להכניס את החזות הממולאים עד לקבלת צבע(כ-7 דקות)
  10. להנמיך את החום ל180 מעלות ולהוסיף 5 דקות נוספות
שלח לחבר הדפס מתכון