חזה עוף ממולא דוקסל פטריות
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
מסעדת ג'עוני ביסטרו
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
8 יח' חזה עוף נקי
2 סלסלות של פטריות קצוצות
3 בצלים אדומים גדולים קצוצים
צרור פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
מלח, פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
  1. חורצים כיסים, לכל האורך, בחלק העבה, של חזה העוף. מאוד חשוב לא לקרוע בכדי שהכיס ישאר שלם.
  2. מטענים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ- 5 דק', מתבלים במלח, ואגוז מוסקט.
  3. מעבירים את הפטריות למסננת, לאחר שיצאו כל הנוזלים ממתינים שיצטננו, מעבירים לשק זילוף (פיה רחבה) וממלאים את הכיסים.
  4. מחבת טפלון מטגנים את חזה העוף (משני הצדדים) בשמן זית עד להשמחה. לוודא שישאר עסיסי ולא יתייבש.
  5. להגיש עם פירה או סלט חסה
שלח לחבר הדפס מתכון