חזה עוף במרינדה
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
מסעדת מולדן - נסגר | מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
25 דקות
דרגת קושי:
לבשלן המנוסה
מספר מנות:
1
מרכיבים:
1 נתח חזה עוף
חצי כוס קמח
שליש כוס יין אדון

למרינדה:
קורט פלפל שחור גרוס
1 כף ממרח עגבניות מיובשות
2 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה
1 כף דבש
3 שיני שום כתושות \ קצוצות
2 עלי רוזמרין
אופן ההכנה:
  1. 1. מחממים מחבת כבדה ויוצקים עליה את השמן
  2. 2. מקמחים את חזה העוף, מנערים ומניחים על המחבת
  3. הרותח
  4. 3. צורבים את חזה העוף מ2 הצדדים
  5. 4. שופכים את היין למחבת ומבעירים אותו
  6. 5. מוסיפים אחד אחד את הסויה, ממרח העגבניות המיובשות,
  7. הפלפל, הרוזמרין, הדבש והשום
  8. 6. ממתינים עד שכמות המרינדה מצטמצמת
  9. 7. מגישים
שלח לחבר הדפס מתכון