פשטידת חצילים (מתכון לפסח):
סוג המתכון:
פשטידות
בעל המתכון:
הגולש/ת מיטל מושקה
כשר:
כן
זמן הכנה:
כשעה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
12
מרכיבים:
1 חציל גדול קלוי
1 גביע גבינה 5%
2 ביצים
2 כפות קמח מצה
1 כפית אבקת מרק בצל
1 כפית אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה:
  1. קולים את החציל בתנור, כשהוא רך, מועכים את בשר החציל ומסננים מהנוזלים. מערבבים את יתר החומרים, מעבירים לתבנית מצופה בנייר אפייה ואופים בחום בינוני, עד שהפשטידה משחימה.
הערות והמלצות:
המתכון הנ"ל הינו באדיבות חלי ממן- מנכ'ל קבוצת חלי גרופ- תמיכה והרזיה"
שלח לחבר הדפס מתכון