חציל קלוי
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף אסף בוזגלו, מסעדת בוסטון
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
לחם ג'בטה
חציל קלוי על האש
גבינת עיזים
לבנה
בצל ירוק
שום
טימין
שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה:
  1. לוקחים לחם ג'בטה,פורסים אותו לחצי ומורחים מרינדה של שמן זית טימין ,שום כתוש, מלח גס, פלפל גרוס.
  2. לוקחים את החציל הקלוי ,מקלפים אותו ומכניסים לתוכו 3 טבעות של גבינת עיזים ומטפטפים מעל שמן זית ומלח גס.
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-7 דקות יחד עם הג'בטה.
  4. לוקחים את הלחם ומושיבים בצורה ספירלית את החציל הקלוי.
  5. מניחים על הלחם את הלבנה ומטפטפים מעל שמן זית חומץ בלסמי מצומצם מלח גס ,מעט סומק ובצל ירוק
שלח לחבר הדפס מתכון