חמין עם טוויסט מיוחד
סוג המתכון:
תבשילים, שונות
בעל המתכון:
מסעדת יוז'י
כשר:
כן
זמן הכנה:
לילה שלם
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
6
מרכיבים:
400 גרם שעועית אדומה
400 גרם שעועית לבנה
200 גרם גריסים
6 יח תפו"א חתוכים לחצי
1 כף דבש
2 בצלים פרוסים
3 יח עצמות רגל
פלפל שחור , מלח ,קימל ,
2 כוסות ציר בקר
1 קילו בשר צואר\שריר\אסאדו\אוסובוקו
.150 גר קוביות אווז מעושן \צלעות מעושנות
אופן ההכנה:
  1. לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף כף דבש ,פלפל שחור,מעט קימל,ושתי כוסות של ציר בקר.
  2. בנפרד יש להרתיח את העצמות והבשר כ 10דקות ולהוציא מהסיר.
  3. להכניס את הבצל והתבלינים לסיר ולסדר את העצמות בתחתית מעל את הקיטניות בשר שוב קיטניות ותפוא לפי הסדר ולמלא את הסיר עם מים רותחים עד 3 סמ מעל גובה התכולה.
  4. לבשל על הכריים כחצי שעה לאחר הרתיחה ואפשר להכניס לתנור בחום של 120 מעלות
  5. לכל הלילה ומידי פעם יש לבדוק אם צריך להוסיף נוזלים ולשפר את התיבול.
הערות והמלצות:
המתכון הנ"ל באדיבות רשת מעדניות הגורמה - יוז'י.
http://www.yoji.co.il/apage/27574.php
שלח לחבר הדפס מתכון