לוקוס ברוטב עגבניות
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת אורי בכיכר | נסגר | מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
30 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
2
מרכיבים:
2 דגי לוקוס או חבילה של נסיכת הנילוס
6 עגבניות
1/4 כוס שמן
6 פלפלונים חריפים
3 כפות שום כתוש
1 מיץ לימון משומר
כף שטה (פלפל חריף אדום גרוס)
3 כפות רסק עגבניות
3 כוסות מים
2 כפיות מלח
אופן ההכנה:
  1. 1. משרים את הדגים במיץ לימון חצי שעה לפני הבישול.
  2. 2. שופכים 1/4 כוס שמן למחבת.
  3. 3. פורסים את העגבניות והפלפלים ומטגנים במשך 5 דקות. מוסיפים שום, מלח, רסק עגבניות ואת המים.
  4. 4. פורסים את דגי הלוקוס לפרוסות וממשיכים לבשל על אש קטנה כ-20 דקות כשהמחבת מכוסה.
שלח לחבר הדפס מתכון