דג בקלה בתנור עם ג'ינג'ר ולמון גראס
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת ocean בר פירות ים - נסגר|מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
25 דק'
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
1 דג בקלה במשקל 400-500 ג"ר
1 מקל למון גראס
50 ג"ר ג'ינג'ר טרי
מעט שמן זית איכותי
מעט פלפל שחור גרוס
6 עלי בזיליקום
חצי לימון
אופן ההכנה:
  1. 1. לחרוץ את הדג משני צדדיו בכמה חתכים אלכסוניים.
  2. 2. למרוח עליו ובתוך החריצים שמן זית, להמליח ולפלפל.
  3. 3. להכניס בחריצים את עלי הבזיליקום ופרוסות ג'ינג'ר קלוף וחתוך דק, ובתוך הבטן את הלמון גראס.
  4. 4. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ל-15 דקות.
  5. 5. להגיש עם תפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור וסלט עלים ירוקים.
שלח לחבר הדפס מתכון