סלט ירקות קלויים ואווז מעושן
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת סבסטיאן
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
2 פרוסות חציל
2 קישואים
2 בטטות קטנות
3 עלי אנדיב
אורוגולה
1/4 בצל סגול
2 פיטריות שמפיניון
1/ גמבה
35גרם אווז מעושן

חומרים לרוטב:
20מ"ג לבנה
20גרם צלפים
50מ"מ שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
  1. שמים את כל הירקות על מגש מטובלים בשמן זית , מלח, פלפל וחומץ בלסמי ומכניסים לתנור לקלייה כ-10 דקות בחום של 250c .
  2. קוצצים דק את הירקות, ומכינים רצועות מהאווז המעושן.
  3. להכנת הרוטב מערבבים את כל המרכיבים יחד עד למרקם סמיך.
  4. מערבבים את הרוטב עם הירקות שמים בצלחת ומניחים את האווז המעושן מעל.
שלח לחבר הדפס מתכון