שיפודי בשר עגל חלב
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
הגולש/ת ליהי גולדשטיין
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
2 ק"ג בשר עגל חלב
שמן
חומץ
יין אדום
3 בצלים גדולים
רוזמרין
מלח
פלפל
כמון
אופן ההכנה:
  1. לילה לפני המנגל, הכניסו לסיר את הבשר ואת שאר המרכיבים. את הבצל חתכו לטבעות וחתכו שוב לחצי. כסו עם מכסה קטן מהיקף הסיר, כדי שילחץ על הבשר והשאירו במקרר עד הבוקר.
  2. למחרת, שפדו את הבשר עם בצל או בלעדיו במשך כמה דקות. הגישו חם.
שלח לחבר הדפס מתכון