בצקניות למתכון עוף פפריקש (ניוקי)
סוג המתכון:
פסטות, תוספות
בעל המתכון:
הגולש/ת שמעון בן שמעון שף מגוון תעשיות
כשר:
כן
זמן הכנה:
25 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
ארבע מנות
מרכיבים:
כוס קמח
2 ביצים
תפוח אדמה קלוף גדול
כף מרק עוף
קורט פלפל שחור
4 כפות שמן
מים לפי הצורך
אופן ההכנה:
  1. את תפוח האדמה יש להעביר בפומפיה דקה
  2. להוסיף את כל החומרים יחד (הבצק חיב להיות דביק לידיים ומעט נוזלי)
  3. מחממים סיר עם מים
  4. לאחר הרתיחה יש לקחת כפית להשכיב את הקערה עם העיסה על צידה
  5. לטבול את הכפית במים ולזרוק למים כמות של כפית. (בכל כמה פעמים יש לטבול את הכפית במים)
  6. הניוקי מוכנים כשהם צפים למעלה
  7. מוציאים עם כף רשת (ספיידר) ומקררים
  8. ראו המלצת הגשה בהערות....
הערות והמלצות:
זהו המשך למתכון עוף פפריקש שנתתי ורשום באתר
הבצקניות הן חלק בלתי ניפרד מהעוף
המלצת הגשה: את השומנים שצפים בסיר העוף פפריקש מוציאים עם מצקת ומעבירים לסיר אחר שלתוכו אנו מכניסים את הבצקניות, מערבבית עם הרוטב שקיבלנו ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה ליד העוף. מומלץ וטעים...בתאבון
שלח לחבר הדפס מתכון