גלילות עגל במילוי חזה אווז
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף גיל להב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
400 גר' חזה עגל פרוס (ל 4 יח')
1 חזה אווז מעושן פרוס (ל 4 יח')
4 כפות דבש
4 כפיות חרדל דיז'ון
1 חבילה אורגולה
4 כפות רוטב סויה

*** לציפוי: קמח, ביצה, פירורי לחם
אופן ההכנה:
  1. מסדרים על ניילון נדבק את פרוסות העגל ומורחים בחרדל ודבש כל נתח ומפלפלים.
  2. מוסיפים את פרוסות האווז ומגלגלים מהדקים בעזרת ניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
  3. לאחר מכן מצפים בציפוי וינאי (קמח, ביצה, פירורי לחם) ומטגנים בשמן עמוק בצלחת ההגשה מסדרים עלי אורוגולה חותכים את הגלילה לפרוסות ומניחים מעל האורוגולה, מטפטפים את רוטב הסויה ומגישים.
  4. בתאבון
שלח לחבר הדפס מתכון