סלט גלילי
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
מסעדת מנדרין
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
ויניגרט
2 כפות דבש 110 גר' חסה ועלי ובייבי
3 כפות חומץ 5% 80 גר' גבינת רוקפור
3 כפות חומץ בלסמי 50 גר'אגוזי מלך קצוצים
3 כפות מיץ לימון 80 גר' משמשים מיובשים
1 כף חרדל חלק 60 מיליליטר וינגרט דבש (ראה הוראות הכנה בנפרד) 1 שן שום כתוש
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
1 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. ראשית יש להכין את רוטב הויניגרט
  3. מערבבים היטב את כל החומרים פרט לשמן.
  4. מוסיפים מעט מהשמן וטורפים חזק.
  5. ממשיכים לטרוף את הרוטב תוך כדי הוספת השמן עד לקבלת רוטב אחיד.
  6. סלט גלילי – מתבלים חסה ועלים בקערה, ומסדרים בצורת פירמידה. מפוררים גבינת רוקפור על הסלט. שוברים ביד את האגוזים ומפזרים על הגבינה. מעטרים ברצועות המשמשים המיובשים.
שלח לחבר הדפס מתכון