גלידה ביתית וטוגנים
סוג המתכון:
קינוחים, שונות
בעל המתכון:
מסעדת ספידו בר
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
1 ליטר שמנת מתוקה
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
4 תפו"א דזירה בינוניים
שמן קנולה / סויה לטיגון
1 צנצנת ריבת תות שדה עם פירות שלמים
אופן ההכנה:
  1. להקציף את השמנת המתוקה בבלנדר ידני.
  2. להקציף את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים.
  3. לערבב בעדינות את השמנת המוקצפת, החלמונים והריבה.
  4. לצקת את התערובת לכלי מתאים ולהקפיא.
  5. לטגן תפו"א חתוכים לעיגולים ולייבשם על מגבת.
  6. לסדר את העיגולים ב- 4 ערמות ספונטאניות על מגש.
  7. בהגשה יש לחמם את התבנית כ- 10 דקות בחום 160-170 מעלות.
  8. להניח על ערימת תפו"א קוביית גלידה.
שלח לחבר הדפס מתכון