גספאצ'ו
סוג המתכון:
מרקים, שונות
בעל המתכון:
השף אתי קינר, מסעדת אסף ארטיזנל
כשר:
כן
זמן הכנה:
10 דק'
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
75 גרם לחם כפרי ללא החלק הקשה
1 כף חומץ בלסמי
4 שיני שום
1 מלפפון
1 פלפל אדום
25 גרם כוסברה
25 גרם נענע
1.75 ק"ג עגבניות חלוטות וקלופות.
125 מ"ל שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. מכניסים את כל החומרים, לפי הסדר הרשום, לתוך מעבד מזון, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים את המרק דרך מסננת דקה ומקררים
שלח לחבר הדפס מתכון