גפילטע פיש
סוג המתכון:
מאכלי ים, שונות
בעל המתכון:
מסעדת קפה בתיה
כשר:
כן
זמן הכנה:
3 שעות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
לגפילטע:
10 ק"ג קרפיון חתוכים וטחונים, לשמור את הראשים בצד
15 ביצים
3 ק"ג בצל קצוץ
4 כוסות קמח מצה
מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם
לרוטב:
גזר ובצל חתוכים לפרוסות
אופן ההכנה:
  1. 1. לחמם סיר מראש עם 20 ליטר מים
  2. 2. לערבב את התערובת לגפילטע
  3. 3. מכניסים הסיר את הבצל, הגזר וראשי הקרפיון
  4. 4. מוסיפים מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם
  5. 5. יוצרים קציצות לפי הגודל הרצוי
  6. 6. משליכים את הקציצות לסיר הרותח למשך שעתיים
  7. 7. מוציאים ומצננים
הערות והמלצות:
להגיש קר
שלח לחבר הדפס מתכון