טארטלט פירות וקרם פטיסייר
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת בוסטון
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
4 תחתיות מבצק פריך אפויות

לקרם פטיסייר:
500 מילגרם חלב
5 חלבונים
125 סוכר
30 גרם קורנפלור
30 גרם קמח
אופן ההכנה:
  1. מחממים את החלב עד סף רתיחה, טורפים קלות את החלמונים, הסוכר, הקורנפלור והקמח.
  2. שופכים בהדרגה את החלב החם על תערובת החלמונים, ומחזירים את התערובת לסיר.
  3. מערבבים ללא הפסקה עם מטרפה, על אש קטנה, עד שהקרם סמיך, מניחים להתקרר, כשהקרם קר ממלאים איתו את תחתיות הבצק.
  4. מסדרים בצורה דקורטיבית פירות טריים מלמעלה ומורחים בזיגוג שקוף
הערות והמלצות:
(את הזיגוג השקוף אפשר להחליף במעט ריבת משמש מומסת).
שלח לחבר הדפס מתכון