סלט פירות ים
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
מסעדת אנג'לינה
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
50 גרם ראשי קלמארי
50 גרם גוף קלמארי
50 גרם שרימפס
חופן עלי פטרוזיליה
חצי בצל סגול פרוס
שן שום כתוש
2 עלי שומר פרוסים
5 יח' עגבניות שרי חתוכות לרבעים
2 עלי בזיליקום
קורט גרידת לימון
קורט צ'ילי טרי קצוץ
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן זית
חצי למון סחוט
אופן ההכנה:
  1. אופן הכנה
  2. להקפיץ את הפירות ים על מחבת רותחת עם שמן זית
  3. ולערבב בקערה עם שאר המרכיבים
שלח לחבר הדפס מתכון