עוף מטוגן
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
הגולש/ת גלית גורנו
כשר:
כן
זמן הכנה:
35
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
3 שוקיים
3 כרעיים
בצל
מרק עוף
כורכום
פלפל שחור
קופסת פיטריות
4 תפו"א
שמן
מלח
מים
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הבצל לקוביות.
  2. מטגנים את קוביות הבצל עם שמן למשך 4 דקות.
  3. כ-4 דקות אחר כך מוסיפים את עוף לטיגון עד שמקבל צבע
  4. מוסיפים כף כורכום, פלפל שחור לפי טעם מלח ומרק עוף (לפי הטעם) מוסיפים כוס וחצי מים.
  5. חותכים את תפוחי האדמה לרצועות ומוסיפים לסיר
  6. מוסיפים את הפטריות.
  7. מבשלים למשך 35 דקות נוספות
הערות והמלצות:
מומלץ עם פתיתים
שלח לחבר הדפס מתכון