פונדו ברנדי ושוקולד לבן
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף גיל להב
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
2 כוסות שברי שוקולד בלגי לבן
1/2 כפית נס קפה
1/2 כוס חלב
גרדת תפוז
1 כפית ויסקי
100 גר' שקדים טחונים
100 גר' אגוזי לוז טחונים ומסוכרים
מבחר פירות קשים חתוכים לקוביות ומסודרים בכלי הגשה כגון: אגס, אפרסק, פירות יבשים, דובדבנים, בננה, תותים, פירות יער וכו' ...
אופן ההכנה:
  1. מרתיחים סיר מים ומניחים מעל קערה עם השוקולד (בל מארי) ממיסים על אש נמוכה את השוקולד והחלב, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השקדים ואגוזי הלוז ומערבבים היטב במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  2. מעבירים למרכז השולחן לבסיס הפונדו המחומם בנר.
  3. את השקדים והאגוזים מערבבים בקערה ומניחים בכל הגשה ליד הפירות, טובלים את הפרי בשוקולד ואחר כך בתערובת השקדים והאגוזים.
  4. בתאבון
שלח לחבר הדפס מתכון