פתיתים תוצרת בית
סוג המתכון:
תבשילים
בעל המתכון:
הגולש/ת אסנת ואבי עסור
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
½ ק"ג קמח רגיל
1-2 ביצים
150 גרם מים
1 כפית שמן
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק אחיד.
  2. בלי לעסותו יתר על המידה, מרסקים במגרדת גסה ומייבשים במקום יבש ומאווררים.
  3. אפשר לייבש גם בתנור, בתבנית משומנת, כך משתבח הטעם.
הערות והמלצות:
אפשר להוסיף מעט מיץ גזר לבצק הפתיתים
שלח לחבר הדפס מתכון