קבבוני דניס ומוסר ברוטב יוגורט
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת ocean בר פירות ים - נסגר|מוסתר
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
לרוטב יוגורט:

300CC יוגורט עזים
100CC שמנת מתוקה
1 כף גבינה 9%
מעט ג'ינג'ר טרי, שום ובצל ירוק
מעט שמן זית

להכנת קבבונים:

400 גרם פילה דניס ללא עור
400 גרם פילה מוסר ללא עור
¼ חבילה כוסברה קצוצה
½ חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 בצל סגול בינוני קצוץ
מעט מלח, פלפל ושמן זית
אופן ההכנה:
  1. אופן הכנת הקבבונים:
  2. 1. לקצוץ את הדגים בסכין לקוביות קטנות, להוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה ושאר החומרים.
  3. 2. ליצור באופן ידני קציצות קטנות.
  4. 3. לצרוב את הקציצות על מחבת פסים כבדה וחמה למשך 2 דקות מכל צד.
  5. אופן הכנת הרוטב:
  6. 1. לערבב את כל החומרים, להניח לחצי שעה, ולסנן דרך מסננת צפופה.
הערות והמלצות:
רצוי להגיש לצד המנה סלט ירוק וכן את רוטב היוגורט לצד המנה או על הקבבונים והסלט.
שלח לחבר הדפס מתכון