פילה ברבוניה על שעועית ירוקה וטוסט בשמן זית
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת La Guta
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
3 פילטים של ברבוניות ללא הראש
1 פלפל אדום קלוי
פרוסת לחם
100 גרם שעועית ירוקה
שמן זית
מלח
פלפל
2 כפות לימון טרי
ענף טימין
אופן ההכנה:
  1. במחבת טפלון עם שמן זית מטגנים את הדגים לקבלת גוון זהוב
  2. מכניסים לתנור ל- 4 דקות בחום בינוני
  3. את השעועית חולטים במים רותחים כ- 5 דקות ומעבירים למי קרח.
  4. שוטפים היטב.
  5. מתבלים בשמן זית מלח פלפל ולימון.
  6. את פרוסת הלחם קולים במחבת גריל עד להשחמה.
הערות והמלצות:
הצעת הגשה:
הצעת הגשה: מניחים במרכז הצלחת את הלחם הקלוי. מסדרים מעל את השעועית בצורה מסודרת המכסה את כל הלחם הקלוי.
על השעועית מניחים את פילה הברבוניה על הצד. בצידה השני מניחים פלפל קלוי ושוב ברבוניה ושוב פלפל.
מעטרים במעט שמן זית וטימין.
שלח לחבר הדפס מתכון