תאנים במרסלה וגלידת וניל
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
השף אבי צרפתי, מסעדת תמרה | נסגר | מוסתר
כשר:
כן
זמן הכנה:
כ30 דקות
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4
מרכיבים:
1 ק"ג תאנים
1/2 בקבןק יין אדום
1 בקבוק מרסלה
מקל קינמון
מעט ציפורן טחון
גלידת וניל
אופן ההכנה:
  1. מצמצמים את היינות, הקינמון והציפורן בסיר רחב.
  2. מרכזים את הנוזלים ל1/2 הכמות, מוסיפים את התאנים.
  3. מבשלים עד להסמכת הרוטב.
  4. מקררים ומגישים בלווית גלידת וניל.
שלח לחבר הדפס מתכון