פטוש עם פיתות מטוגנות
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף צ'רלי פדידה, מסעדת Olive Leaf אוליב ליף
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
חומרים:
1 עגבנייה בשלה אדומה
1 מלפפון
1 קולרבי
1 כפית סומק
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
1 פיתה חתוכה לרצועות
1 כף זעתר
500 מ"ל שמן לטיגון
אופן ההכנה:
  1. אופן ההכנה:
  2. מחממים מחבת עם השמן לטיגון ומטגנים את הפחתה. מוציאים לנייר סופג
  3. חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות בגודל של 1 על 1 ס"מ
  4. מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל
  5. את הפיתות מערבבים עם הזעתר עד שהן מצופות בו ושמים עם הסלט
שלח לחבר הדפס מתכון