פפרדלה ראגו
סוג המתכון:
פסטות, בשרים
בעל המתכון:
השף מוריס צור, מסעדת מזאלונה
כשר:
לא
זמן הכנה:
45 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6-8 מנות
מרכיבים:
חבילת פסטה פפרדלה ראגו
1 קילו בשר בקר טחון
600 גרם טלה טחון
2 בצלים קצוצים
4 עגבניות קלופות וטחונות
5 עלי דפנה
5 יחידות פלפל אנגלי
1 וחצי כוס יין אדום
2 כפות רסק עגבניות
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים - חתוכים גס לקוביות
גמבה
מעט אורגנו יבש, מעט מלח, פלפל לבן, שחור, סוכר
אופן ההכנה:
  1. 1. מטגנים את הבקר והטלה. מוסיפים בצל, מוסיפים יין אדום, מטגנים כ-5 דקות, מוסיפים עגבניות, פלפלים, תבלינים ורסק עגבניות.
  2. 2. מבשלים עוד כ-20 דקות.
  3. 3. בסיר נפרד מבשלים את הפסטה וכשהיא מוכנה, מוסיפים אותה לרוטב.
שלח לחבר הדפס מתכון