אספרגוס עטוף אגוזים קלויים ודג
סוג המתכון:
מאכלי ים, תוספות, שונות
בעל המתכון:
הגולש/ת פאי אנד פאי קייטרינג
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4 מנות
מרכיבים:
• קורט מלח

לקציצות:
•250 גר' בשר דג לבן/קוד/לוקוס קצוץ דק
•50 גר' אגוזים קלויים וטחונים גס
•כף כוסברה קצוצה
•כף בצל ירוק קצוץ
•2 גר' הל טחון
•1 פרוסת לימון כבוש קצוצה
•חצי בצל לבן קצוץ מוזהב קלות בשמן זית
•1 ביצה

רכיבים למרק:
•1 גזר מקולף, לחתוך לקוביות קטנות
•1 כרישה קצוצה, רק את חלקה הלבן
•2 שיני שום פרוסות
•1 כפית סויה טובה
•חצי כפית פלפל לבן
•70 גר' קוביות טופו קטנות
אופן ההכנה:
  1. לחבר בין כל הרכיבים של הקציצות לכדי בלילה אחת
  2. לקבב את העיסה על אספרגוסים טריים כאשר חציו התחתון נקי מקליפתו הירוקה
  3. להרתיח את כל הרכיבים של המרק חוץ מהטופו במשך 3 דקות.
  4. לאחר מכן, להוסיף את הטופו והקציצות עם האספרגוס לבישול על אש נמוכה במשך 3-4 דקות.
  5. ליצוק מהמרק אל קערה קטנה או לספל זכוכית ולהניח אספרגוס אחד עם ראשו כלפי מעלה.
שלח לחבר הדפס מתכון