סלט אנטריקוט
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
השף אלי אבוקראט
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
1
מרכיבים:
מרכיבים לסלט:
6-7 עלי חסה
חופן נדיב של עליי בייבי
3 עגבניות בינוניות טריות
בצל ירוק
בצל סגול קטן
שזיף אדום בינוני
תפוח ירוק
120 גר' אנטריקוט צלוי בדרגת מדיום ופרוס לרצועות.

רוטב לסלט:
כף וחצי שמן זית
חצי כפית חרדל דיזו'ן
כפית סויה
חצי לימון
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
  1. פורסים את הירקות והפירות לפרוסות דקות, מפזרים את עלי הבייבי וחותכים את החסה לרצועות גסות , מוסיפים את רצועות האנטריקוט.
  2. מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד ויוצקים מעל לסלט.
הערות והמלצות:
מומלץ לשלב עם כוס יין אדום
שלח לחבר הדפס מתכון