מרק חצילים עם קוביות חזה אווז מעושן.
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
השף טארק שהואן
כשר:
כן
זמן הכנה:
40 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
5
מרכיבים:
5 חצילים שרופים על אש וקלופים.
1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לארבע.
1 בצל לבן חתוך לקוביות .
4 שני שום פרוסים דק.
3 פרוסות חזה אווז מעושן.
1 ליטר חלב .
חצי ליטר מים.
מלח פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
3 כף שמן זית.
אופן ההכנה:
  1. בסיר עם שמן מטגנים שום בצל כמה דקות ומוספים את החצילים והתפוח אדמה
  2. מערבבים כמה דקות ולאחר זה מוספים את שאר הדברים ומתבלים ומבשלים 50 דקות על אש נמוכה .
  3. לאחר שהמרק מוכן לטחון אותו במעבד מזון ולהעביר אותו דרך מסננת .
  4. להוציא את הגרעינים להגיש בצלחת עמוקה ומעל פרוסה של חזה אווז וכמה כפות של שמן זית .
שלח לחבר הדפס מתכון