המבורגר חצילים
סוג המתכון:
בשרים
בעל המתכון:
השף איברהים אגבריה, מסעדת Columbus - קולומבוס הכשרה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
400 גרם בשר צוואר קצוץ
400 גרם בשר שייטל קצוץ
200 גרם נתח מכסה בטן קצוץ
מלח – כפית קטנה
פלפל שחור – כפית קטנה
אבקת מרק – כפית
חציל בלאדי
אופן ההכנה:
  1. קוצצים / טוחנים את כל נתחי הבשר ומערבבים יחד עם התבלינים.
  2. קולפים את החציל וחותכים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן עמוק כחצי טיגון.
  3. לאחר קירור, מוסיפים את קוביות החציל ומערבבים יחד.
  4. מחלקים ל – 6 המבורגרים וצולים על הגריל.
שלח לחבר הדפס מתכון