מנת פרגיות לזוג
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
הגולש/ת דיניץ
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2
מרכיבים:
250 גרם בשר פרגית
מיונז
תבלינים
אופן ההכנה:
  1. יש להוציא את הבשר 1/2 שעה לפני מהמקרר בכדי שהבשר יקבל את טמפ' החדר.
  2. לחתוך את הבשר לקוביות
  3. בצלחת עמוקה יש לשים מלח, פלפל, פפריקה, כמון, כורכום, קצת סוכר. יש להוסיף בסוף ליטר מיונז ולערבב טוב טוב את הכל ביחד.
  4. להכניס לצלחת העמוקה את כל הבשר ולהשרות בפנים בכדי לספוג טעמים.
  5. משפדים על שיפודי עץ וצולים על הגריל.
הערות והמלצות:
המתכון מוגש באדיבות ה"דיניץ"
שלח לחבר הדפס מתכון