עוגת תמרים
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת אסנת ואבי עסור
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
לבצק:
1 קמח ואסם
1 מרגרינה
1 אשל

למילוי:
ממרח תמרים
קנמון
ציפורן
אופן ההכנה:
  1. להכין בצק מכל החומרים. להשהות כשעה במקרר.
  2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים: לפתוח לעלה ולמרוח ממרח תמרים, לפזר מעט קנמון, מעט ציפורן (אפשר להוסיף גם שקדים, בוטנים או
  3. אגוזים טחונים).
  4. להכין 3 כרוכיות. לסמן בסכין פרוסות. לאפות בחום בינוני.
  5. לפזר אבקת סוכר ולחתוך לעוגיות לפי הסימון. לאחסן בקופסא.
שלח לחבר הדפס מתכון