עוגת תמרים בטעם דבש
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת חן משיח
כשר:
כן
זמן הכנה:
שעה כולל אפייה
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
2 תבניות אינגליש קייק
מרכיבים:
חצי קופסאת ממרח תמרים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כוס מים רותחים
3/4 1 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
2 ביצים
מעט קינמון
אופן ההכנה:
  1. מערבבים יחד את התמרים, הסוכר והשמן
  2. מוסיפם בהדרגה את הביצים
  3. להוסיף את החומרים היבשים ואת המים הרותחים לסירוגין
  4. לאפות בחום של 150 מעלות במשך כ45 דקות.
  5. כאשר העוגה עדיין חמה לזלוף עליה מי סוכר (מים רותחים מעורבבים עם מעט סוכר). לא הרבה, העוגה מתוקה מאוד.
הערות והמלצות:
ניתן לפזר מעל אגוזים קצוצים, או לשלב מעט אגוזים קצוצים בבלילה עצמה.
שלח לחבר הדפס מתכון