דניס ים תיכוני
סוג המתכון:
מאכלי ים
בעל המתכון:
מסעדת מומה
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
6
מרכיבים:
6 יח דג דניס מפולט עם הזנב (ניתן לבקש ממוכר הדגים)

למשרה:
6 פרוסות לימון כבוש
כף עלי אורגנו טריים
כף עלי כוסברה קצוצים
2 יח פלפל צילי אדום חריף
כף עלי בזיליקום טריים
4 שיני שום פרוסים
חצי כוס שמן זית
2 כפות יין לבן
2כפות חומץ טבעי
מיץ מ1 לימון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את חומרי המשרה.
  2. משרים את הדגים כשעתיים.
  3. מניחים את הדגים על תבנית אפייה כשהזנב נשען על התבנית.
  4. מניחים פרוסת לימון כבוש על כל דג.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות במשך 15 דקות.
  6. מגישים בצלחת הגשה על מצע ירקות שורש אפויים.
שלח לחבר הדפס מתכון