מרק כרובית לוונדר
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
מסעדת פורטרהאוס
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
ראש כרובית
2 שני שום
1 בצל
2 כפיות לוונדר
צרור טימין קשור עם 2 עלי דפנה
100 גר חמאה
כף שמן זית
2 כוסות שמפניה
500 מ"ל שמנת
אופן ההכנה:
  1. אופן הכנה-
  2. שמים במחבת את השמן, חמאה, בצל, לוונדר, טימין וראש כרובית ומטגנים.
  3. מוסיפים את השמפניה, יש ולהדות את האלכוהול לגמרי!!
  4. להוסיף מים לכיסוי+ 3 ס"מ , להביא לרתיחה ולהוריד את האש.
  5. לבשל 30 דקות ברתיחה עדינה והוסיף את השמנת, להרתיח שוב ולטחון טוב טוב.
  6. לסנן ולטבל במלח ופלפל...
הערות והמלצות:
ולהגיש חם חם!
שלח לחבר הדפס מתכון