קרם ברולה
סוג המתכון:
קינוחים
בעל המתכון:
מסעדת מנשייה
כשר:
כן
דרגת קושי:
לבשלן המנוסה
מספר מנות:
8
מרכיבים:
14 חלמונים
300 גר' סוכר
6 שמנת מתוקה עמידה
מקל וניל
מבער
אופן ההכנה:
  1. 1. לחצות את מקל הוניל לאורכו.
  2. 2. לחמם את השמנת המתוקה עם מקל הוניל החצוי עד שהשמנת מתחילה לבעבע בדפנות הסיר - לא להרתיח.
  3. 3. לקרר לטמפ' החדר
  4. 4. להוציא את מקל הוניל ולגרד את תוכנו - את התוכן (הגרגרים השחורים) להכניס חזרה לתוך השמנת.
  5. 5. לערבב את החלמונים עם הסוכר במקציף על מהירות נמוכה ביותר למשך כ-10 דקות עד שהחלמונים מתבהרים והסוכר נמס בתוכן.
  6. 6. להשוואת טמפ' החלמונים עם השמנת - לשפוך מעט מהשמנת לחלמונים, לערבב, לשפוך מעט מהחלמונים לתערובת השמנת לחלמונים, ולחזור על הפעולה עד שהכל מקבל טמפ' אחידה ופושרת.
  7. 7. את כל התערובת להעביר במסננת. להכניס לכלים חד פעמיים ולאפות 110 דקות בחום של 90 מעלות
  8. 8. להוציא מהתנור, לקרר לטמפ' החדר, לסגור בניילון נצמד ולהכניס למקרר ללילה שלם.
  9. 9. להוציא מהמקרר בזמן ההגשה.
  10. לפזר סוכר חום (בהיר) מעל הברולה ולשרוף במבער.
הערות והמלצות:
אפשר לקנות מבער בכל חנות לכלי בית או בחנות קמפינג
שלח לחבר הדפס מתכון