כנפיים ברוטב שמנת
סוג המתכון:
עופות
בעל המתכון:
הגולש/ת אור וינגרטן
כשר:
לא
זמן הכנה:
45 דקות
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מספר מנות:
4
מרכיבים:
בצל אחד ענק או 2 גדולים
שמן
3 גביעי שמנת 27%
חלב
קמח
אבקת מרק עוף
פלפל שחור/לבן
מלח
שום
ק"ג כנפיים
אופן ההכנה:
  1. מקצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה
  2. ומוסיפים שן שום קצוצה
  3. במקביל מטגנים את הכנפיים להזהבה יפה משני הצדדים
  4. לאחר שהבצל מוזהב מוסיפים חצי כוס מים (200 מ"ל)
  5. ואז מורידים לאש נמוכה מוסיפים בהדרגה את השמנת
  6. בוחשים עד לקבלת עיסה אחידה.
  7. מוסיפים תבלינים לפי הטעם
  8. וקמח כ 2 כפות
  9. מוסיפים לתוך זה את הכנפיים המטוגנות
  10. ומבשלים על אש נמוכה במשך כ עשרים דקות
הערות והמלצות:
בתאבון!!!!! / מאכל ביתי רומני מבית סבתא
שלח לחבר הדפס מתכון