עלי פילו במילוי בשר טלה
סוג המתכון:
בשרים, שונות
בעל המתכון:
השף סהר רפאל, מסעדת כרמים
כשר:
כן
דרגת קושי:
דורש השקעה
מרכיבים:
עלי פילו
חמאה מומסת

למילוי:
בשר טלה משובח טחון
בצל לבן קצוץ דק
גזר קצוץ דק
פטרוזיליה קצוצה
צנוברים קלויים קלות
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
  1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב
  2. מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות
  3. מוסיפים את בשר הטלה ומערבבים עד בישול מלא
  4. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים להתקרר
  5. לאחר הקירור מוסיפים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים לתערובת אחידה
  6. את עלי הפילו מסדרים בריבועים של 6 x 6 ס"מ כל אחד
  7. בעזרת כפית מוסיפים את המילוי במרכז כל ריבוע
  8. סוגרים שתי קצוות מקבילות כלפי פנים ומגלגלים כך שנוצר גליל עלים סגור
  9. לפני הגשה יש לחמם כ-4 דקות בתנור בחום של 220 מעלות ולקשט באבקת סוכר
הערות והמלצות:
ניתן להגיש בליווי רוטב מתוק
שלח לחבר הדפס מתכון