פרחי קישואים ממולאים, במעטפת בצק בירה
סוג המתכון:
תוספות, שונות
בעל המתכון:
מסעדת כרמים
כשר:
לא
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
6
מרכיבים:
למילוי
גבינת עיזים
טימין
רוזמרין
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה
צנוברים

למעטפת
כוס קמח
שתי ביצים
חצי כוס בירה
מלח
פלפל
עירית
אופן ההכנה:
  1. תחילה, יש להוציא בזהירות את האבקנים מחלקם הפנימי של פרחי הקישואים
  2. הכנת המלית: קולים את הצנוברים על אש נמוכה במחבת, מספר דקות. בינתיים, יש לערבב את כל מצרכי המלית. לבסוף מוציאים את הצנוברים.
  3. אופן הכנת הבלילה: מערבבים בקערה את הקמח והביצים ומוסיפים את הבירה בהדרגה עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. עתה, מתבלנים במלח, פלפל ועירית קצוצה.
  4. בעזרת שק זילוף ממלאים את פרחי הקישוא במלית, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.
הערות והמלצות:
רצוי להגיש את המנה מיד בתום הטיגון
שלח לחבר הדפס מתכון