מרק תירס
סוג המתכון:
מרקים
בעל המתכון:
מסעדת הסינית האדומה
כשר:
לא
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
2 כפות שמן חמניות, 5 כפיות סוכר, מלח ופלפל לבן, 1 כף ברנדי,
2 כפות קורנפלור, 1 ביצה, 2 כוסות תירס מבושל, טחון גס מאוד

לקישוט:
1 בצל ירוק, רק החלק הירוק
אופן ההכנה:
  1. מביאים לרתיחה שלוש כוסות מים עם שמן, סוכר, מלח, פלפל לבן וברנדי.
  2. מערבבים קורנפלור בכוס מים ומוסיפים לסיר, מבשלים תוך בחירה, עד שמסמיך מעט.
  3. מנמיכים את האש, טורפים ביצה בקערה קטנה ומוסיפים לסיר תוך בחישה.
  4. מגבירים את האש ומבשלים דקה. מוסיפים תירס טחון גס (אפשר משומר),
  5. מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות.
  6. מקשטים במעט בצל ירוק קצוץ דק.
שלח לחבר הדפס מתכון