עוגיות
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת מור סעד
כשר:
כן
זמן הכנה:
עד שעתיים
דרגת קושי:
דורש השקעה
מספר מנות:
4מגשים
מרכיבים:
1 קילו קמח.
1 (50 גרם) שמרים מומסים בכוס מים פושרים.
2כפות כמון שלם.
1.5 כף מלח.
1.5 מרגרינה (300 גרם).
1 כוס מים.
אפשר להוסיף כפית סוכר.
ניתן להוסיף גם 2 כפות קצח
אופן ההכנה:
  1. שמים את השמרים בכוס עם מים פושרים .
  2. מנפים קילו קמח, מוסיפים את הכמון , המלח (ואת הסוכר).
  3. מתיכים את המרגרינה,ומוסיפים אותה ואת כוס השמרים.
  4. לשים עד קבלת בצק אחיד.
  5. לוקחיפ קצת בצק כול פעם ויוצרים מין נחש באורך כ- 10 ס"מ ובעובי של כ- 1.5 -2.
  6. אפשר להפוך אותו לעיגול או להשאיר אותו ארוך.
  7. מוחים ביצה על העוגיות ואפשר להוסיף סומסום.
  8. מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות במשך רבע שעה , ואחר כך מעלים אותו לליד הגוף חימום עד קבלת צבע זהוב עד שחום.
  9. יש להגישו קר.
  10. בתאבון...
שלח לחבר הדפס מתכון