סלט חם-קר עם מטבל תרד, ברוקולי וגבינה בולגרית
סוג המתכון:
סלטים
בעל המתכון:
מסעדת קולורס
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
6 עלי חסה
2 מלפפונים
8 עגבניות שרי
1 גזר
1/2 בצל סגול
חופן גרגירי תירס
3 פטריות שמפיניון
שמן זית
חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור

למטבל:
3 כפות שמן זית
1/2 בצל קצוץ
1 כפית שום כתוש
חופן גדול של פרחי ברוקולי שרוככו במים רותחים, חתוכים גס
חופן גדול של תרד טחון
1 כף בזיליקום טרי קצוץ
קורט פלפל שחור
100 גר' גבינה בולגרית מפוררים לגושים
אופן ההכנה:
  1. חותכים גס את כל הירקות ומתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור. מעבירים לצלחת הגשה.
  2. המטבל:
  3. מחממים במחבת את שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך שקוף.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את פרחי הברוקולי, התרד, הבזיליקום והפלפל השחור ומטגנים.
  6. מוסיפים את הגבינה הבולגרית, מטגנים תוך כדי ערבוב כשתי דקות עד שהגבינה מתחילה להתרכך, מפזרים מעל הסלט ומגישים.
שלח לחבר הדפס מתכון