סופגניות קוקוס
סוג המתכון:
מאפים
בעל המתכון:
מסעדת תדמור
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
150 ג' קמח
3 ביצים
120 מ"ל חלב או חלב קוקוס
60 ג' קוקוס טחון
50 ג' סוכר
שמן לטיגון עמוק

חומרים לסירופ:
200 ג' סוכר
200 ג' מים
כפית של מיץ לימון
אופן ההכנה:
  1. מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
  2. מערבבים יחד: קמח, חלמונים, חלב וקוקוס.
  3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומערבבים עם התערובת.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. ממלאים כפית בתערובת ומגלישים אל השמן הרותח.
  6. מטגנים עד להזהבה.
  7. הכנת הסירופ: לאחר שמרתיחים יחד את כל החומרים, נותנים לנוזל לרתוח עוד כ-5 דקות עד שמסמיך מעט.
  8. את הסופגניות הקטנות טובלים בסירופ ומגלגלים בקוקוס.
  9. מי שלא אוהב קוקוס, יכול לזרות אבקת סוכר על הסופגניות הטבולות בסירופ.
שלח לחבר הדפס מתכון