עוגות קוקוס עם שוקולד מגורד
סוג המתכון:
מאפים, קינוחים
בעל המתכון:
הגולש/ת אסנת ואבי עסור
כשר:
כן
דרגת קושי:
שיא הקלילות
מרכיבים:
לתבנית גדולה או 4 תבניות מוארכות חד פעמיות:
7 ביצים מס' 2 (לפחות)
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם פתיתי קוקוס
חצי כוס שמן
כוס וחצי סוכר
2 כוסות קמח רגיל
1 כוס מים או מיץ
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
אופן ההכנה:
  1. מפרידים את הביצים.
  2. מוסיפים לחלמונים חצי כוס שמן, כוס מים או מיץ, כוס סוכר, את הקוקוס, 1 סוכר וניל, 2 כוסות קמח + אבקת אפיה.
  3. מקציפים את החלבונים בחצי כוס הסוכר הנותר לקצף מוצק וגמיש.
  4. מקפלים לתוך העיסה.
  5. מגרדים את השוקולד על נייר ומוסיפים אותו לתוך העיסה בזהירות.
  6. שופכים את העיסה בתבנית משומנת או עם נייר אפיה.
  7. אופים בחום בינוני 150 מעלות עד שמזהיב.
שלח לחבר הדפס מתכון